7,000 تومان
  • فروشنده : مدیر

  • کد فایل : 18393
  • فرمت فایل دانلودی : .pdf
  • تعداد مشاهده : 3056
  • تعداد فروش: 45

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود جزوه یا خلاصه آشنایی با علوم قرآنی دکتر علی اصغر حلبی

دانلود جزوه یا خلاصه آشنایی با علوم قرآنی دکتر علی اصغر حلبی

0 3.1k
دانلود جزوه یا خلاصه آشنایی با علوم قرآنی دکتر علی اصغر حلبی
دانلود جزوه یا خلاصه آشنایی با علوم قرآنی دکتر علی اصغر حلبی در 190 صفحه

دانلود خلاصه کتاب آشنایی با علوم قرآنی تالیف دکتر علی اصغر حلبی

دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf اسلایدهای خلاصه کتاب آشنایی با علوم قرآنی تالیف دکتر علی اصغر حلبی رشته زبان و ادبیات فارسی می باشد. این فایل شامل 190 صفحه خلاصه تایپ شده بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت pdf تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت نیاز می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.

خلاصه کتاب آشنایی با علوم قرآنی تالیف دکتر علی اصغر حلبی

توجه : توضیح زیر خارج از متن فایل می باشد:

علوم قرآنی (علوم قرآن) به مجموعه‌ای از دانش‌های مرتبط با قرآن گفته می‌شود که گستره بزرگی از دانش‌هایی همچون تفسیر، تجوید، دانش قرائات قرآنی، شان نزول آیات قرآن، دانش بلاغت آیات قرآن، تاریخ‌گذاری قرآن تا هرمونتیک را دربر می‌گیرد.

علوم قرآنی اصطلاحی است دربارهٔ مسائلی مرتبط با شناخت قرآن و شئون مختلف آن و هدف آن شناخت همه شئون مربوط به قرآن اعم از تاریخ و تفسیر و صورت و محتوا و نهایتاً استفاده بهتر بردن از قرآن در حوزه علوم شرعی و معارف دینی است. دسته‌ای از این دانش‌ها در سنت اسلامی سابقه دراز دارند، ولی برخی از آن‌ها همچون هرمونتیک مباحث تازه راه یافته به علوم قرآن هستند. همچنین به برخی از این مباحث همچون تاریخ‌گذاری قرآن کمتر پرداخته شده‌است و به تأثیر از پژوهش‌های مستشرقان بیشتر گسترش یافته‌اند. واژگان علوم قرآن که به گستره‌ای از دانش‌های مرتبط با قرآن اشاره دارد، بیشتر در عربی و فارسی به کار گرفته می‌شود و در انگلیسی برابرنهادی ندارد. اگر چه هر یک از دانش‌های موجود در این گستره دارای برابرنهاد انگلیسی هستند.

دانشمندان شیعه، در علوم قرآنی تلاشهای بسیاری کردند. ابوالاسود دوئلی، نخستین کسی است که قرآن را نقطه گذاری کرد. ابان بن تغلب (م ۱۴۱ ق)، نخستین کسی است که در موضوع قرائت، کتابی تالیف کرد. اولین کسی که درباره مجاز قرآن کتاب نوشت، فراء ( م ۲۰۷ ق) بود. چهار تن از قراء سبعه، از شیعیان هستند که عبارتند از: ابوعمرو بن علاء، عاصم بن کوفی، علی بن حمزه کسائی و حمزه بن زیات کوفی


7,000 تومان